Bílé víno polosladké
O nás | Kontakty | Vše o nákupu +420 739 080 154 PO-SO: 8:00-20:00
O nás | Kontakty | Vše o nákupu +420 739 080 154 PO-SO: 8:00-20:00
Bílé víno polosladké
víno bílé
Bílé víno suché
Bílé víno suché
Bílé víno suché
víno bílé
Víno bílé
Víno bílé
Bílé víno polosladké
Bílé víno polosuché
Bílé víno polosuché
Bílé víno polosuché
Bílé víno polosladké
Bílé víno polosladké
Bílé víno polosladké
naturální víno bílé
naturální víno bílé
naturální víno bílé
Bílé víno suché
Bílé víno sladké
Víno bílé
Bílé víno suché - Hodnoceno 19.4.2024 - 4,43
Víno bílé perlivé
Bílé víno sladké
Bílé víno polosuché
Bílé víno polosladké
víno bílé - Hodnoceno 5. 4. 2024 - 4,64 bodů
Víno bílé
Víno bílé
Víno bílé
Víno bílé
Víno bílé
Víno bílé
víno bílé
naturální víno bílé
Víno bílé
Víno bílé
Bílé víno suché - Hodnoceno 10.5.2024 - 4,34 bodů
Bílé víno polosuché - Hodnoceno 10.5.2024 - 4,58 bodů
Bílé víno suché - Hodnoceno 10.5.2024 - 4,46 bodů
Víno bílé - Hodnoceno 10.5.2024 - 4,54 bodů
naturální víno bílé
Víno bílé - Hodnoceno 10.5.2024 - 4,56 bodů
Bílé víno polosuché - Hodnoceno 10.5.2024 - 4,68 bodů
Bílé víno suché - Hodnoceno 10.5.2024 - 4,71 bodů
Bílé víno suché - Hodnoceno 10.5.2024 - 4,57 bodů
naturální víno bílé
naturální víno oranžové
Bílé víno je výsledkem procesu výroby, který začíná sběrem zralých bílých hroznů vinné révy. Po sklizni jsou hrozny lisovány tak, aby se oddělil mošt od pevných částí hroznů. Tento mošt je poté přenesen do nádob, kde probíhá fermentace (kvašení), což je přeměna cukrů v hroznech na alkohol a oxid uhličitý vlivem kvasinek. U bílých vín se fermentace často provádí při nižších teplotách, aby se zachovala svěžest a ovocné aroma. Po fermentaci může následovat proces zrání a stárnutí, který může probíhat buď ve stálokontrolovaných nádobách nebo v sudech z různých druhů dřeva. Nakonec je víno filtrováno, aby se odstranily nečistoty, a následně stáčeno do lahví, kde může dále zrát nebo být ihned konzumováno.
Pokud jste starší 18 let, klikněte na "Ano"